Reduceri de vara

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Pat-Masaj.ro

Garantie 

Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Conditiile de acordare a garantiei sunt cele mentionate in certificatul de garantie, de aceea va recomandam sa cititi cu atentie acest document.

Toate produsele sunt insotite obligatoriu la livrare de certificat de garantie. Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 24 ore de la receptia marfii pe email catre contactpatmasaj@gmail.com. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

Eventualele lipsuri/deteriorari ale produsului trebuie comunicate catre firma noastra in termen de 24 de ore de la primirea coletului, in caz contrar se considera ca acestea nu au existat.

In cazul defectarii produsului, va rugam sa ne contactati mai intai telefonic sau prin email, specificand defectiunea semnalata. Dupa ce se va stabili cu operatorul PAT-MASAJ.RO  daca defectiunea este intr-adevar reala, se va trimite produsul prin Curier pe adresa centrului de service indicat de catre operatorul nostru .

Daca in perioada de garantie a produselor apar defecte care se demonstreaza a fi din fabricatie ,utilizatorul ( cumparatorul ) este obligat sa ia legatura  atat telefonic cat si prin e-mail  (contactpatmasaj@gmail.com  -  0737563693  )  cu unul dintre reprezentatii firmei site-ului PAT-MASAJ.RO  fara ca utilizatorul ( cumparatorul ) sa mai utilizeze produsul pana la remedierea acestuia  , in caz contrar se pierde garantia iar repararea produsului cat si eventuale accidente aparute ulterior sunt exclusiv responsabilitatea utilizatorului ( cumparatorului )


Utilizarea site-ului  


Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului Pat-Masaj.ro - isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

Prelucrarea datelor cu caracter personal


Pat masaj .ro este inregistrat in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 0013529


Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Pat-Masaj.ro - sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

 Sunt persoana juridica. Pot cumpara?

Da, Pat-Masaj.ro - 0767 142 902 (pat-masaj.ro) onoreaza comenzile persoanelor juridice. Pentru a primi factura fiscala cu datele firmei, va rugam sa introduceti datele care vi se vor solicita la inregistrare sau in cadrul procesului de comanda.

Sunt persoana fizica . Ce documente primesc la achizitia unui produs ?

Potrivit Art.155 / 9 din codul fiscal se emite bon fiscal ( in cazul achizitiei directe de la sediul firmei ) , chitanta ramburs in cazul livrarii produsului prin curier cu excepția cazului în care beneficiarul solicită factura ( inainte de livrarea produsului ) la care se ataseaza chitanta ramburs ca si dovada a platii . In cazul in care cumparatorul solicita factura fiscala dupa primirea produsului , factura fiscala se poate transmite fie online pe e-mail fie prin curier iar in acest caz cumparatorul suporta taxele de transport aferente .

Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Pat-Masaj.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului Pat-Masaj.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Pat-Masaj.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul Pat-Masaj.ro  isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Pat-Masaj.ro  in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Firma isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.Produsele comercializate prin intermediul sitului sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala ,bon fiscal sau chitanta fiscala ramburs   si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv firma isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in stoc


Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email